Nyheter Från Cloetta

I veckan fick jag ett stort paket fyllt med en massa roliga nyheter från Cloetta, alltid lika kul att få paket därifrån! I det här paketet låg det såååå mycket roligt. Vi har givetvis smakat allt nu och det som låg där i var….Desktop34Desktop33

Ahlgrens Bilar Modell A16, jag har själv inte smakat dom men dom var visst goda men inget slår originalet.

Gott & Blandat Fruktsallad, en påse med med syrliga och söta fruktsmaker. Den har jag inte smakat heller men resten av familjen har det och den var väl sisådära.

Plopp Rabarber, en ny plopp fylld med rabarber som tyvärr inte föll mig alls i smaken. Jag trodde att jag skulle gilla den men icke, Neo däremot åt med god aptit haha.

Läkerol YUP Melon Sour, en ny YUP smak som är sockerfri och sötade med stevia. Som väntat var den riktigt god men den kunde ha varit lite surare. Påsen den tog slut nästan direkt och Neo han var nog den som klämde flest.

Nutisal Dry Rosted Cashew Peppar & Salt, Crystal Sea Salt och Sweet Rosemary, tre nya smaker torrostade cashewnötter som var supergoda. Den med peppar & salt var försvinnande goda så det ska jag köpa mig en påse sen, mums va gott!

MüsliBITE Nuts, en chokladbit fylld med müsli och fruktjuice med överdrag av mjölkchoklad. Jag och älskling delade på den och ingen av oss gillade den. Den kommer endast finnas hos Pressbyrån och 7-Eleven.

Sockerbitar Frukt & Sockerbitar Saltlakrits, detta är nya spännande smaker bland lösviktsgodiset i Coops butiker som är såååååå goda! Dom med frukt är i smakerna blåbär, jordgubb och anans och dom är söta och sura, supergoda!!! Saltlakritsen är med smak av salmiak och saltlakrits och påminner om S-märkena som är i skumlakrits, sååå goda! Dessa sockerbitar kommer vi garanterat köpa sen.

Kanelmandel, Jordgubbsmandel, Bärcrips och Salt Limelakrits, det är nyheter bland naturgodiset i Coops butiker. Jag smakade på allt utom dom med mandel och dom var supergoda. Godast var dom med bärcrips. Älskling åt dom med mandel och tyckte dom var goda. Blir helt klart ett besök bland deras naturgodis.

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.