Jag Tar Det Personligt

Efter jobbet idag hade vi tänkt att vi skulle ha åkt och köpt en ny cykel åt mig. Men så skrev min ena svägerska att dom sett en svart Monark utanför dom (dom bor precis bakom mitt jobb). Och på den hade dom försökt att bryta upp låset på. Så på lunchen gasade jag dit och mycket riktigt var det MIN cykel som stod där med förstört lås (som tur va fortfarande låst) och trasig cykelkorg. Så jag ledde tillbaka den till jobbet och ringde Folksam.

Som tur var var löste tjejen detta det såååå smidigt!!! Eftersom dom betala ut mina försäkringspengar äger dom cykeln. Men dom gjorde som så att jag fick tillbaka cykeln och så fick jag ta pengarna till att köpa mig ett nytt lås och en ny cykelkorg. Så en STOR tumme uppe för Folksam!

Jag blir så arg och ledsen på dessa jävlar rent utsagt som inte kan skilja på MITT och DITT. Och med tanke på skadorna på låset så hade dom med sig nått verktyg så dom var garanterat ute efter att sno och förmodligen sälja den sen. Och jag kan inte rå för det men på nått vis tar jag detta personligt. Va fan har jag gjort dom och varför ska dom ta MIN cykel??!!

Jag vill också ge tummen upp för han på Nellborgs som hjälpte mig med en bra deal på alla grejerna jag var tvungen att köpa nya. Så nu i helgen ska Världens Bästa Pappa fixa till den så kommer den bli som ny. Och sen kommer jag numera låsa fast den med 511 lås.img_8953.jpg

Det här inlägget postades i Dagens Ris. Bokmärk permalänken.