Nyheter Från Cloetta

Igår hämtade jag ut ett paket på posten som var från Cloetta. Alltid lika kul och spännande att få paket från dom och det är mycket uppskattat av barnen. Den här gången fick jag en massa roliga nyheter som…..

En påse AKO frukt-kola som jag vet att många längtat efter. Och den påsen försvann lika fort som den öppnades idag haha. Kolorna ska även ha kommit i lösvikt och dom tillverkas efter originalreceptet!

Två nya Läkerol DentaFresh i smakerna Strawberry Mint och Licorice Vanilla. Den med jordgubb var jättegod men den med lakrits föll mig inte i smaken. Jag är inte speciellt förtjust i lakrits men gillar man det kommer man garanterat tycka om dom där. Dom här tabletterna är perfekta att ta efter maten då dom hjälper till att stoppa syreattackerna och förebygger karies, tummen upp för dom.

En påse med Macadamia nötter med havssalt låg det också i och guuuu så goda dom var! Den påsen skulle vi bara öppna och smaka men den försvann i ett nafs, supergoda.

En ask med Läkerol Ginger Lime. Dom var rätt goda och man känner verkligen ingefäran.

En påse med Lonka Soft Fudge Vanilla. Dom kan man även köpa i lösvikt så dom hade vi redan smakat.

Och sist men inte minst en påse med Malaco snören med smaken cola. Och den påsen tyckte barnen mycket om. Jag flätade snörena åt dom som jag gjorde när jag var liten och det tyckte tjejerna var jättekul. Nyheterna kommer finnas i butik från v.7.Desktop14

 

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.