Kaninen Som Så Gärna Ville Somna

Måste bara tipsa er om denna fantastiska bok! Jag hade inte hört talas om den förrän syster prata om den och jag måste erkänna att jag trodde inte att det skulle fungera. Men Amanda fick den när hon fyllde och syster läste den för Amanda och Nora när Nora sova över där för ett tag sen och hör och häpna dom somna utan problem!

Så när jag var i det gula paradiset passade jag på att fynda en sån bok. Och igår var det liv i luckan här hemma så då passade jag på att testa denna magiska bok som jag kallade det.

Jag började läsa för Nora och hon hade först lite svårt att komma till ro men efter några sidor sov hon så sött. Sen var det Novas tur och jag tror bara jag hann läsa TRE sidor innan hon somna haha. Så den fungerar verkligen!!! Så har ni den inte KÖP DEN!IMG_7984.JPG

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.