Skånemejerier LC+ yoghurtkvarg

Som ni säkert redan märkt och vet så älskar jag ju kvarg! Jag skulle nästan kunna leva på det haha. Men nu efter sommaren har jag fått lite avsmak av den smaksatta sockerfria så jag har hållit mig till min naturella. Men nu har Skånemejeri kommit med en sockerfri och laktosfri yoghurtkvarg som jag givetvis varit tvungen att testa. Och OMG så himla god!!! Den finns i smakerna vanilj, jordgubb+lime, ananas+kokos och citron. Jag har smakat alla utan den med ananas+kokos då jag inte gillar det men älskling tyckte den var god. Dom jag smaka var supergoda!!! Den med citron smakar nästan som lemoncurd och är perfekt när man är lite sötsugen och det räcker med ett par skedar, perfekt! Vaniljen har jag unnat mig om kvällarna med lite bär i sååå gott!! Har ni inte testat så gör det.Skärmavbild 2015-10-29 kl. 12.48.46

LC+ Mindre socker mer protein
Skånemejerier lanserar ett nytt unikt sortiment LC+ (Low carb + high protein), den nya generationens mejeriprodukter. Produkterna är laktosfria och helt utan tillsatt socker. Och utöver det vanliga nyttiga i mejeriprodukter har de dessutom både extra mycket protein och tillsatt D-vitamin. Grymt bra för musklerna och ger en hög mättnadskänsla. Testa LC+ och maxa orken.

Laktosfri
Proteinrik
Utan tillsatt socker
Gjord på svensk mjölk

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.