Jag Gav Honom FINGRET!

Jag blir så jävla förbannat trött rent utsagt på dessa bilister som inte fattar att det är LAG på att stanna vid obevakade övergångsställen! Att inte stanna vid ett sånt kostar 3000:- så vid såna borde polisen stå då dom garanterat kommer tjäna in en och annan årslön på en dag.

Idag te.x när jag skulle gå över ett kommer det ingen bil från vänster däremot kommer det en husbil en bit bort från höger. Föraren ser klart och tydligt att jag ska gå över då det inte finns någon annanstans att gå än att gå över det OBEVAKADE övergångsstället där man som bilist har väjningsplikt för gående. Jag tittar hela tiden på husbilen då jag ser att den kommer i rätt hög hastighet. Jag börjar gå över men får sen stanna mitt i övergångsstället då den INTE saktar in eller STANNAR. Så jag får ist stå mitt i övergångsstället och stå där och vänta på att husbilen ska åka. Penisen som kör tittar på mig och då passar jag på att Peka finger och och dra en mycket fin ramsa. Jävla idiot! Kör han mot rött också?! Det är inte JAG som bestämt denna lag. Och det är allt för många bilister som INTE stannar, ibland kan jag få stå och vänta på flera bilar som bara åker. Ska jag behöva ha med mig en stor skylt där det står JAG SKA GÅ ÖVER!tumblr_ng30ngfbRU1tvniheo1_400

Det här inlägget postades i Dagens Ris. Bokmärk permalänken.