Spelar Liksom Ingen Roll

Älskling tar en vilodag idag så jag skulle få mig en sovmorgon så han gick upp och skickade Neo till skolan och väckte tjejerna. Men kunde jag sova mer för det…svar nej! Jag har sovit jättedåligt inatt och i princip bara legat och väntat på att klockan skulle ringa. Tabletter fick jag också ta då denna underbara spänningshuvudvärk fortfarande är kvar. Men det känns bättre nu för jag var ute på en långis förut. Och det spelar tame tusan ingen roll vilket håll man går åt för det är motvind. Och det är starka vindar så i bland känns det som att fötterna börjar lätta. Och nu väntar jag bara på att tvättmaskin ska bli klar så ska jag åka till jobbet. Veckans sista kvällspass och i morgon är det min UNDERBARA fredag!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.