Underbar Torsdag Med Ett Mindre Underbart Utbrott

Vilken fantastisk dag vi har haft idag men kanon väder! I morse när jag var ute på min första runda såg det inte ut som att det skulle bli så fint väder men det sprack upp. Så när det var dags för den andra rundan runt lunch sken solen och det blev riktigt varmt. Känns som det tagit lite ansiktet faktiskt. Solen har också gjort att alla mina blommor blommar. Krokusen den var riktigt seg men nu börjar det allt komma fina lila blommor.

Tjejerna dom gick ut efter frullen och var ute i ett par timmar. Vi åkte sen till Tornis när Neo slutat skolan. Och jag tror minsann att jag hittat mig en ny vårjack! Men det köpet får vänta till lön! Lite annat smått och gott hittade vi ist. Och när vi var inne på Maxi fick Nora syn på choklad påskharar som hon fick för sig att vi skulle köpa vilket vi inte skulle. Så hon fick ett hysteriskt utbrott så vi bjöd på en show för dom anställda samt andra kunderna helt gratis, hujedamej! Och nu ska vi strax äta, vankas kasslergratäng!Desktop359

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.