Äggrulle Med Vaniljkvarg & Bär

Blev tipsad av en jobbarkompis som följer en tjej på insta som kör viktväktarna om nått som heter äggrulle. Det är bara äggvita som är hårt vispat som man sen smetar ut på ett bakplåtspapper och kör i ugnen. Man kan fylla rullen med vad som helst, jag fyllde min med Lindahls vaniljkvarg ( den utan tillsatt socker) och en massa bär. Och satan i gatan vad gott det blev! Rena rama lyxlunchen! Funderar på att göra såna här nästa gång vi äter tacos. Desktop348

Du behöver:
100 g äggvita vilket är 2-3 ägg, jag gjorde på 3.

Gör så här:
Vispa äggvitan till ett hårt skum. Smeta sen ut skummet på ett bakplåtspapper till den storlek/tjocklek man vill. In i ugnen på 160 grader i ca 15-20 minuter. Sen är det bara att fylla den med vad man vill.

Det här inlägget postades i Recept. Bokmärk permalänken.