4 Veckors Resultat!!!!

Idag är det 4 veckor sen jag gjorde min första mätning och vägning och jag är helt förbluffad av resultatet! Helt otroligt vad jag själv lyckats åstadkomma. Jag ser ingen direkt skillnad men mina resultat säger nått helt annat! Sen kan det givetvis diffa lite på mätningen då jag inte får måttbandet på exakt samma ställe som första gången. Midjan mäter jag där jag är som smalast och mage där jag är som bredast.

Vikt -4kg
Midja -6cm
Mage -4cm
Lår -3cm
Rumpa -7cm

mta-kroppen_155932985

Detta resultat gör mig verkligen ännu mera peppad då jag ser att all tid, svett och ändrad kost ger resultat. Nu hoppas jag bara att rumpan vill flytta upp nån våning också haha. Säger bara en sak! Jag vill Jag kan Jag ska!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.