Sport-BH Coral

Såg till min stora lycka att sport-bh:n från Lindex som jag fullkomligt älskar kommit i en ny jättefin färg. Har den i rosa innan och den använder jag flitigt, så pass flitigt att en söm börjat släppa. Så jag har varit i behov av en ny ett tag och igår fick jag mail om 30% på valfri vara så då slog jag till. Önskar att den hade funnits i en större kupstorlek då jag tog en mindre storlek på underbandet vilket i sin tur betyder att jag behöver gå upp en kupa. Så det blir lite push-up effekt men det töjer nog till sig haha. Hoppas att den kommer i nån mer snygg färg nu i vår/sommar då den är så himla skön! Den här färgen kommer bli riktigt snygg på i sommar när man fått lite färg. Ett mycket bra sport-bh tips!Desktop326

Det här inlägget postades i Fia Tipsar, Shopping. Bokmärk permalänken.