Ventoline & Besök På Vårdis

Nora är idag feberfri och som tur är har hon inte haft speciellt hög feber utan legat strax över 38. Mindre tur har hon med den envisa hostan som nu även hittat till Nova vilket iofs bara var en tidsfråga. Dom har en rosslig slemhosta som är värst på kvällen/natten och morgonen. Så idag hade vi fått en tid på vårdcentralen för att få nått receptbelagt då det receptfria inte hjälper.

Vi träffade en läkare som inte var van vid barn och hen visste inte vad hen kunde skriva ut utan skulle rådfråga med en kollega. En kollega som hen inte hittade utan vi fick gå hem så ringde läkaren sen upp efter ha rådfrågat med en kollega. Förstår inte varför vi fick en tid hos den läkaren när vi ändå inte kunde få den hjälpen vi sökte för. Vi fick iaf nått som heter Ventoline utskrivet som är luftrörsvidgande så förhoppningsvis blir det lättare för dom att sova. Vi fick ge det till Nova också som tur är då dom hostar ikapp. Vi ska ge den en gång om dagen en stund innan sängen så jag önskar älskling lycka till ikväll då jag jobbar!IMG_4267.JPG

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.