Det Räcker För Idag

En sak är säker och det är att dygnet behöver fler timmar, iaf dom dagar som man är ledig vilket jag varit idag. Hela dagen bara försvann! Men vi har hunnit med rätt mycket fast jag hade lite mer saker som jag velat fått uträttat.

Vi har bland annat trimmat rejält! Jag har trampat Cross gjort mina berömda övningar och så gick vi en mil med brudarna. Och vilken tur vi hade! Strax efter att vi kommit hem började snön riktigt vräka ner och det var gigantiska flingor. Och så höll det på och det var riktigt blötsnö som kom, fy!

Fyllt kyl och frys har vi också gjort och varit i Tornis och hämtat min vinst (4 splitternya bildäck) och så köpte vi oss varsina små presenter. Ska testa min i morgon när jag ska gå den dagliga 😀 Och vi hann knappt komma hem innan det var dags för tjejernas gympa och idag var det tramsigt. Nova höll på och tramsa där och när vi skulle gå hem tramsa hon också så mitt tålamod tog slut, suck! Så nu känner jag att det räcker för idag!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.