Plocka Upp Skiten Efter Er För Fan!

Idag är jag ledig så jag började dagen med att ligga och dra mig lite i sängen, sååå skönt! Sen hoppade jag upp på Crossen och körde ett pass och sen avslutade jag det hela med lite övningar. Och efter mycket om och men kom vi sen iväg på den dagliga. Tanken var att vi skulle gå milen men jag kände mig inte sugen på dra barnvagn i detta vädret. Det har kommit ännu mera snö och så snöar det och vägarna är allt annat än plogade. Så vi gick den vanliga rundan och den räckte gott och väl i detta vädret.

Hemma sen gjorde vi en Olof och en snölykta. Och när vi håller på ser vi att det blir bruna märken efter Nova.  Och som vi trodde var det bajs! Hela hennes känga var full och även fotstödet i vagnen. Hon sprang runt lite i lekparken innan vi gick den dagliga och har då trampat i hundbajs! Har man hund får man för fan plocka upp skiten efter den också! Så jag fick sanerat allt, tack så jävla mycket! Så idag går dagens ris till alla hundägaren som INTE plockar upp skiten efter sina hundar!!!IMG_4204.JPG

Det här inlägget postades i Dagens Ris. Bokmärk permalänken.