Beck – Rum 302

För er som missat så kan jag berätta att det kommit en ny Beck film och det kommer komma SJU filmer till , hurra! Jag fullkomligt älskar Beck!! Och den första filmen som heter Rum 302 hade premiär på C More på Nyårsdagen och som tur är har vi den kanalen. Så vi satt bänkade! Och som väntat var filmen skitbra!!!! Den 10 Januari har nästa film premiär som heter Familjen och då sitter vi också bänkade.

Skärmavbild 2015-01-04 kl. 11.30.32Om Rum 302:
En ung kvinna hittas strypt på ett hotellrum i centrala Stockholm. Martin Beck och Gunvald Larsson utreder fallet där spåren leder åt flera olika håll – från stans förorter till nattlivet runt Stureplan. Samtidigt får de tampas med en ny polischef och Martin måste vänja sig vid det faktum att hans dotter dejtar en polis.

Det här inlägget postades i Film. Bokmärk permalänken.