Som Jag Ska Njuta

Igår klockan två tog jag äntligen helg! Länge sen jag längtat så mycket efter en ledig helg!! Trött är bara förnamnet av vad jag varit då det varit rätt mycket på jobbet. Så det ska bli helt underbart att vara ledig fram till tisdag klockan två.

Så idag tog hela familjen sovmorgon, en alldeles får lång sådan! Och efter frukosten gick jag, älskling och brudarna den dagliga i strålande sol, underbart. Sen åkte dom iväg på fotbollscup och jag körde ett pass på Crossen och sen har vi röjt i tjejernas rum. En sak är säker att Nova kommer bli en maniska samlare. Så mycket skit hon sparar på! Allt från gamla kuvert till trasiga grejer så hon fyllde nästan en hel pappkasse själv och då fick jag inte kasta allt jag ville. Men jag kasta lite i smyg haha.

Och nu ska vi äta den berömda Crispy Chicken som Nora valt. Blev en sen middag då Grabbarna P som sagt var iväg och sen blir det det berömda!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.