Titta Vad Hon Kan!!!

Nu märks det att hösten är på ingång för all jäkla sport börjar dra igång. Så idag har Grabbarna P och Neos kompis varit iväg och tittat på när Linköping (innebandy) spelat träningsmatch. Så det har varit jag och brudarna under eftermiddagen. Vi var kvar en stund hemma då tjejerna lekte med kompisar innan vi cyklade hem till mamma och pappa för en grill med syster med familj.

Eftersom vi cyklade dit ville jag att tjejerna skulle testa att ta bort stödhjulen. Vi körde först lite på gräset innan vi gick ut till asfalten. Nora var först ut och med henne gick jag upp och ner för gatan EN gång och sen kunde hon cykla, helt otroligt! Så stolt! Så nu ska vi träna på att starta och svänga för det är lite knepigare utan stödhjulen. Hon cyklade också hem hela vägen utan stödhjulen! Nova hon är inte riktigt där än så i morgon ska vi träna och träna. Men hon var superduktig som kämpade på!

Det här inlägget postades i Kidsen, Små Filmer. Bokmärk permalänken.