Som Hon Tuggar!

I natt sov jag på ännu en propavan och jag sov från typ halv elva till 04:37 utan att vakna en ända gång vilket är lite av ett rekord nu på sistone. Irriterande bara att jag vakna just då för klockan skulle ringa 05:30 men jag somna om utan problem. Det är nått som jag märkt med dessa tabletter att jag somna hur lätt som helst och vaknar jag somnar jag om på bara nån sekund känns det som. Men piggare känner jag mig dessvärre inte…

Jag slutade tidigt idag så älskling kom och hämta mig så åkte vi tillsammans och hämtade tjejerna. Dom skiner upp som små solar när vi kommer och det är ena riktiga glädjerop på oss när vi kommer. Dom ska genast visa allt som dom gjort under dagen och Nova hon brukar ha en sisådära 511 teckningar och utklipp som hon gjort. Och vi hann sen bara komma hem så började tjatet om tuggummi. I helgen fick tjejerna testa tuggummi för första gången och det tyckte dom var riktigt spännande. Dom hade fått välja själva och Nova valde extra med jordgubb och Nora extra med bubbelgum. Det var nog inget för Nora, inte än iaf. Men däremot Nova hon tugga och tugga men bubblor det kan hon inte än säger hon 😀 Och nu tror hon att hon ska få tugga tuggummi hela dagarna

Det här inlägget postades i Kidsen, Små Filmer. Bokmärk permalänken.