Snurrigt Värre

Dessa sömnlösa nätter börjar verkligen ta musten ur mig ZZZzzz. Nu sover Nora så nu är det ist Nova som vaknar. Jag skulle kunna ge vad som helst att få sova iaf sex sammanhängande timmar en natt!!

Idag var det riktigt kallt ute så vi vänta en stund med den dagliga. Vi gick ut runt tio och då låg frosten kvar på många ställen och det var bara nån dryg plusgrad. Det blev ingen långis idag då älskling var med och skulle på massage, se om jag går en rund till sen. När vi kom hem stannade vi till stund i lekparken innan det var dags för lunch.

Efter middagen sen kommer pappa hit så ska vi sätta dit listerna som är kvar och så ska dörrfodret dit. Och sen är sovrummet helt klart! Och som jag skrev igår så är vi såååå nöjda!20131002-134900.jpg

Det här inlägget postades i Kidsen, Små Filmer. Bokmärk permalänken.