Mamma Jag Sitter Fast

Vi tog oss en riktig slappar förmiddag idag. Barnen gav oss också en rejäl sovmorgon, det tar på krafterna att vara på kräftskiva! Så efter ha slappat i soffan begav vi brudar oss ut på den dagliga. Och som väntat började det att regna vilket det gjort VARJE dag denna vecka när vi varit ute och gått. Men som tur va var det ingen längre skur så när vi kom hem åkte cyklarna fram. Och Nova hon har blivit riktigt duktig på att cykla, jag ser framsteg varje gång! Så tjejerna dom var ute och cykla hela eftermiddagen och Nora hon körde fast så hjulet bara snurra haha. Och det tyckte dom va jättekul så efter det ”fastna” dom hela tiden så jag fick skjuta på. Jag passade också på att klippa gräset, växer som ogräs!

20130818-191247.jpg

 

Det här inlägget postades i Kidsen, Små Filmer. Bokmärk permalänken.