Små Sovande Monster

Tjejerna dom är helt speedade när man hämtar dom på dagis. Humöret är på topp och dom bara skrattar. Men så fort vi kommer hem åker mungiporna ner och dom blir jättegriniga och inget är kul, mest av allt skulle dom vilja sova. Men det får dom inte! Vi gick ut och gick den dagliga när älskling kommit hem så fick dom Tom & Jerry kex som muta haha. Och dom klara nästan hela promenaden innan dom slöt sina blå. Och det vara bara för nån minut men det räcker för att batteriet ska bli laddat till tusen. Hemma sen blev det en sen middag och en välbehövlig dusch för tjejerna. Dom har tame tusan sand från topp till tå, Nova hon ska sitta barfota i sanden och gräva ner fötterna. Och sen klagar hon på sand i skorna…konstigt!

Efter duschen åkte Grabbarna P på älsklings träning och jag fick den stora äran att lägga tjejerna. Nora hon var övertrött och la sig på golvet och jag skulle bära henne och mitt i allt skulle hon kissa på pottan. Det är så mycket som ska ske precis vid läggning! När jag väl fått dom i säng tog det inte lång stund innan Nova hysteriskt skriker – Mamma jag vill INTE sova! Så det var bara att gå in och då ville hon att jag skulle få hennes napp att lysa. Hon har en sån som lyser om man hållit den emot en lampa och den bara måste lysa varje kväll.

Hon blev nöjd men det blev inte Nora. Hon ville att jag skulle sitta där inne i mörkret tills dom somnat. Och för husfridens skull satte jag mig därinne i mörkret, alltid lika kul 😀 Så när klockan var strax efter halv nio sov dom äntligen! Så jag hoppade upp på Crossen och den gnissla som tusan när jag körde framåt så det fick bli bakåt med högsta motstånd och det är förbannat jobbigt! Men det känns skönt efter. Och nu ska vi se färdigt den läskiga (som Nora skulle kalla den) filmen som vi började se igår. Vi har lite sovmorgon till halv sju imorgon. Älskling ska iväg med facket imorgon så jag blir gräsänka för en natt och så jag börjar inte förrän 8 imorgon.20130522-222313.jpg

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.