Uttänjt Ledband / Korsband

Imorse hade älskling en tid hos rörelse och hälsa för att kolla sitt knä. Han har lite ont i ena knät så det skulle kollas upp. Och det är antingen ledbandet eller korsbandet som är uttänjt. Så han har fått övningar som han ska göra så ska han tillbaka nästa vecka igen. Och när han kom hem begav jag mig ut på den dagliga ensam. Det har regnat en hel del idag och när vi var redo att bege oss ut öppnade sig hela himlen. Så vi struntade i att gå då så gick jag när älskling kom hem ist. Vart är värmen som det pratades så mycket om?

Sen var det dags att bidra i kassan och det kändes som att jag precis hann komma innan det var dags att gå hem igen. Fler såna dagar tack! När jag kom hem mumsade vi kyckling, vi har billig helgrillad kyckling nu så det gäller att passa på. Och strax ska vi ha det berömda innan sängen ska intas, imorgon ringer klockan tiiiidigt!Skärmavbild 2013-05-21 kl. 21.16.36

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.