Wallander – Den orolige mannen

När vi hade det berömda i torsdags såg vi den nya Wallander filmen – Den Orolige Mannen. Som jag har längtat efter Wallander men jag måste faktiskt säga att jag blev lite besviken. Visste den var bra men dom tidigare är mycket bättre och sen såg Walle så nedgången ut. Men den är helt klart sevärd!

wallander_den_orolige_mannen

Om Wallander – Den orolige mannen:

Nu har Kurt Wallander blivit morfar och han jobbar hårt på att axla denna nya roll, samt att komma närmare dottern Linda och hennes familj. Då en pensionerad kommendörkapten, tillika Lindas svärfar, en dag försvinner dras Wallander in i ett fall som för honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård. Wallander ställs inför frågan om vad som är viktigast – sanningen eller familjen?

 

Det här inlägget postades i Film. Bokmärk permalänken.