Vi Brudar Och En Bajskorv

Som vanligt när jag är ledig nått i helgen är den dagen fullbokad och idag var inget undantag. Vid nio åkte Grabbarna P till Sturefors där Neos fotbollslag skulle spela några träningsmatcher. Och så fort sista matchen var spelad fick dom gasa till stan, Neo var bjuden på kalas och dom skulle bowla. Och sen hann kalaset bara sluta så fick dom gasa till Neos fotbollsträning. Så dom har varit borta hela dagen så det har varit jag och brudarna idag.

Vi började dagen med den dagliga, blev milen idag också. Nora hon tjata hela tiden om att hon ville hem och cykla. Så när vi kom hem åkte hennes cykel fram och sen körde hon lekparken runt. Nova försökte jag lära cykla men som igår envisas hon med att trampa bakåt. Så hon hjälpte Nora ist som inte riktigt fått in rätt knycken med att starta, men ibland går det riktigt bra.

Sen blev det lunch och efter den gick vi hem till mamma och pappa. Pappa fick vara barnvakt så åkte jag och mamma till Blomstertorget. Jag köpte blommor till blomlådorna som för övrigt är riktigt fula plus att den ena gick sönder förut. Så mamma det är nog dags för er att köpa dom där vita så jag kan ta dom svarta haha 😉 Det blev också en hänglobelia till ampeln som sitter på väggen och två stora afrikanska margueriter som är jättefina. Så nu fattas det bara en ampel men än så länge hade dom bara den större modellen.

Sen gick vi hem och så kom Grabbarna P hem så gjorde vi middag. Vi sniffade också loss inne hos tjejerna då det luktade bajs. Nora hade i morse tagit av sig sin blöja och då hade hon bajsat (varför???) Och vi hittade aldrig en korv utan bara lite som var kletat men hon sa att det inte hade kommit nån. Jag torkade rent men ändå var lukten kvar. Till sist hittade älskling korven, den var BAKOM ELEMENTET!! Va tusan! 20130519-202433.jpg

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.