Pippi Baddräkt

Jag säger bara ÄNTLIGEN! Som jag har längtat efter denna lediga helg! Jag känner mig konstant trött så det ska bli riktigt skönt med ledig helg och sovmorgon, hoppas bara brudarna är med på noterna. Imorgon ska vi förhoppningsvis ta tag i all skit som ligger på altan. Vi ska också hem till syster, Stefan och Lilla A och grilla. Blev ju som sagt inget i igår då våran bil var inlämnad så vi ska fira Stefan imorgon!

Efter jobbet idag gick jag, älskling och brudarna den dagliga. Sen lämnade vi dom hemma hos mamma och pappa, Neo han var redan där då han sovit där i natt. Det var ingen skola idag och pappa var ledig så han har hängt med honom idag och röjt. Sen åkte vi och handla och när det var klart åkte vi tillbaka till mamma och pappa så grillade vi. Tjejerna fick också en påse med varsina Pippi baddräkter i. Jag har spanat på dom innan men då har det bara funnits en och det går inte. Båda vill ha en så jag har inte vågat chansa och köpa en och förhoppningsvis få tag i en till. Men när mamma var på stan i vecken hittade hon två, vilken lycka!20130510-224922.jpg

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.