Jag Har Gått Upp I Vikt!

Det är inte bara vardagen som ändrats sen jag började jobba utan även siffran på vågen, va tusan! Nu kan jag inte gå den dagliga som jag brukar och mattiderna varierar så mycket eftersom jag har så oregelbundna arbetstider. En dag kan jag börja 06:00 och en annan 16:00 så där är nog boven. Nått som jag verkligen jag saknar är våra dagliga promenader, nu hinns det tyvärr inte alltid med och det har tydligen satt sina spår! Men det tänker jag verkligen inte gå med på. Nu är det iofs inte mer än ett par kilo men va tusan! Många tycker säkert att jag är larvig och töntig men det skiter jag i. Jag vill må bra och trivas med mig själv! Så numera unnar vi oss bara onyttigheter på helgen och jag har bytt ut min frukost mot en betydligt nyttigare.Skärmavbild 2013-01-14 kl. 21.17.09

Tjejerna dom har/håller på att driva mig till vansinne nu. Dom vägrar sova!!! Vilket givetvis är resultatet av den sena middagsvilan, suck! Jag har suttit/legat inne hos dom i mörkret i nästan två timmar!!! Sen har jag sprungit in och ut eftersom dom flyttar sina sängar, kastar omkring sängkläderna och drar i den förbannade jävla rullgardinen som nu är trasig. Jag hade tänkt se Outsiders med det sket sig och CSI blir det inte mycket av då det redan börjat för länge sen och dom sover inte än! Själv är jag också eftersom älskling varit iväg med Neo på hans träning och nu själv tränar…suck! Neo han däcka på direkten efter en macka och dusch. Så när älskling kommer hem funderar jag på att packa väskan och ta in på hotell!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus, Musik. Bokmärk permalänken.