Julfest 2012

Igår var det ju dags för den årliga julfesten med jobbet. Och jag måste säga att den var riktigt lyckad. Jag åkte först hem till Jojo där vi förfesta lite innan vi åkte taxi till Riva för att glas skumpa innan bussen hämtade oss. Sen bar det iväg till Vesterby Golf & Konferens där en fisk & skaldjursbuffé väntade på oss. Så igår var första gången som jag åt hummer men jag blev inte så jätte impad. Dom showade och vi sjöng sen kom tomten och delade ut julklappar som vi haft med oss. Sen blev det mingel och dans innan bussen åkte till stan.  Så det blev sent igår (eller tidigt i morse 😉 ) så idag har det inte blivit mycket gjort. Vi ska bort till mamma och pappa och adventsfika och när vi kommer hem sen är det dags för min tävling!

Det här inlägget postades i Party. Bokmärk permalänken.