TÄVLING – Disney-dekal Med Belle

Som jag tidigare skrivit så skulle jag ju tävla ut en sak som jag fick från Disney. Och det är en dekal med Disney Prinsessan Belle på från Parts of Sweden. Dekalen är till för att fästas på Ikeas Lack soffbord. Men det går givetvis att fästa den på andra rena och släta ytor, dekalen är 90×55 cm. Just nu får man 25% rabatt på alla Disney Dekaler om man anger rabattkoden ”POSDISNEY” i rutan ”kampanjkod”, koden är giltig till den 8/7.

Tävlingen är väldigt enkel. Du lämnar en kommentar om att du är med och tävlar. Sen skriver du ett litet inlägg om tävlingen på din blogg och länkar till den. Du som inte har en blogg kan länka på facebook men ge mig då namnet så jag ser att du länkat. Så kommer jag dra en lycklig vinnare som presenteras i bloggen. Tävlingen avslutas den 1/7, lycka till!

Mer info om dekalen hittar ni HÄR!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.