Safe House

Igår hade vi det berömda efter mycket om och men.Nova har fått för sig att hon ska vara vaken om kvällarna och får hon inte det skriker hon som galen tupp.Men till sist somna hon och då kunde vi se Safe House som var riktigt bra.Jag hade inte läst vilka som skulle vara med så det blev lite av en överraskning när Joel Kinnaman dyker upp och så va Fares Fares med!

Om Safe House :

Tobin Frost har undvikit att åka fast i nästan ett decennium. Tidigare var han av de bästa agenterna som CIA haft, nu överför han istället tillgångar och säljer underrättelseinformation till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terroristceller – den skada han orsakat USA går inte att mäta. Nu är han tillbaka och han bär på en hemlighet.

Det här inlägget postades i Film. Bokmärk permalänken.