En Fartfylld Onsdag

Guuu den här dagen har verkligen tagit musten ur mig.Jag och tjejerna började dagen med den dagliga på hela 15km, satt fint i fläsket!Hemma sen röjde dom på altan och åt lunch och efter det var det dags att hämta Neo.Tjejerna ska ju som vanligt sova när vi kommer hem så Neo hjälpte mig att spola av altan, det var sååå mycket pollen.Vi bakade också en kaka inför morgondagens kalas.Och som tack för hjälpen fick han sig en svalkande dusch och vattenmelon.Jag passade också på att klippa gräset, det växer som ogräs!
När tjejerna vaknat gick vi bort och hälsade på pappa(morfar) på jobbet och dom håller på och bygger nån form av tunnel vid Blomster Torget.Och när vi kom hem var det dags för middag, årets första färskpotatis!!!Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu så gott!

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.