Jäkla Storm!

En sak är säker och det är att det blåser storm här idag!När vi gick den dagliga hade vi tur och hade medvind nästan hela tiden.Men inte när vi gick för att hämta Neo, trodde ett tag att vi skulle lätta från marken.Och nu har jag varit ute och klippt gräset, det växer som ogräs.Och det yrde gräs överallt och jag trodde även då att jag och gräsklipparen skulle lätta från marken.Så det blev en snabb klippning och det får duga.Hoppas att det slutar att blåsa för älskling har korpmatch ikväll.Typiskt att den är så sent för annars hade vi följt med om stormen lättat vilket iofs inte är så troligt.Det kommer säkert börja regna också!

Nu ska jag kolla på vad jag tror är dom två sista avsnitten av dom Desperata innan tjejerna vaknar.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.