Skilja På MITT & DITT!!

Efter skolan idag stannade Neo kvar och spelade fotboll.Han kom bara hem en snabbis och käkade lite mellis och sen gick han ut igen.Den här gången tog han med sig sin sparkcykel. När älskling kommit hem från jobbet gick han för att hämta Neo, han skulle på discokalas nu på kvällen så han behövde ”fixa” till sig.Och när dom skulle ta Neos sparkcykel var den borta, nån hade tagit den!Han hade ställt den mot en sten inte alls långt ifrån där dom spelade.Men nån hade vågat ta den ändå.Neo han blev jätte ledsen så han och jag gick ut i spöregnet för att leta efter den.Jag tänkte om nån bara slängt iväg den för att jävlas men den var spårlöst borta.Och sånt här gör mig så jävla arg!Att man inte kan skilja på MITT och DITT.Jag hoppas verkligen att föräldrarna ifrågasätter vart den kommer ifrån om personen nu tar med sig den hem.Men det är nog mest troligt att den ligger slängd någonstans.Fan va arg jag är!

Det här inlägget postades i Dagens Ris. Bokmärk permalänken.