Då Gick Man På Piller Igen

Jag började känna redan igår kväll i halsen och idag är det värre.Tycker inte att det var speciellt länge sen jag var förkyld men det är visst dags igen.Så i morse tog jag alla möjliga piller och intog attack mot denna förkylning.Nu ska jag strax åka till jobbet och bidra hela dagen lång så jag har inte tid att må dåligt.Grabbarna P ska iväg på Neos fotbollsträningen sen så mamma och pappa är så snälla och kommer hit och ser till tjejerna.

Vi gick ju hem till mamma och pappa igår och grillade.Tjejerna passade också på att leka lite i trädgården.Men givetvis blåste det upp till orkan och började regna.Så vi gick in och vi hann knappt få av oss kläderna innan det började spricka upp och solen kom, varför inte!

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.