Vilken Söndag!

Den här söndagen har verkligen gått i ett.På förmiddagen klippte jag gräset och styrde upp det lite på tomten.Och efter lunchen var vi bjuda hem till älsklings bror och sambo på lite födelsedagsfika då han fyllde år igår.Barnen tyckte det var jätte kul att träffa lilla kusinen Rasmus.Efter kalasandet stannade vi till hos mamma och pappa där vi lämna av Neo.Han fråga pappa igår om han inte fick sova där inatt då pappa är ledig från jobbet imorgon, självklart fick han det.Så när han var lämnade åkte vi en snabbis till Tornis.Neo har blivit av med nästan alla sina bandybollar och nu snackar vi typ 100st.Så vi köpte en massa nya och överraskade honom.Nu är alla bollar namnade också!!!Och i bilen hem somnade tjejerna typiskt nog.Dom har inte sovit middag idag eftersom vi var bortbjudna då så ikväll kommer vi nog inte få dom i säng.Nu ska jag fortsätta med middagen som förövrigt blir väldigt sen.Idag blir det inbakad fläskfilé med hasselbackspotatis.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.