Såååå Störande!

Nu har jag precis kommit hem efter en pw utan barn, sist jag gick själv va förra året! Riktigt skönt att sätta lurarna i örat och bara gå.Men givetvis är det nått som ska strula. Jag har laddat ner lite olika radiokanalers appar.Så jag satta på en av dom och musiken spelades som vanlig men helt plötsligt blev det tyst och sen hoppade det igång igen och så höll det på HELA tiden.Det spelade ingen roll vilken app jag hade.Så ni kan ju förstå att man blir rädd när det helt plötsligt börjar spelas musik på högsta volym.Men jag ska nog lägga över till musik på telefonen och skita i dom där apparna för det är sååååååå störande!

Nu ska jag duscha och sen ska hela familjen åka till stan.Neo ska på simskola och vi brudar ska gå på stan och kolla efter en present bland annat.Neo ska på kalas idag och jag har inte styrt upp nått paket än eftersom han varit sjuk.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.