Då Väntar Vi Igen

Som jag tidigare skrivit så kom det en Servicetekniker till oss idag, en mycket trevlig kille måste jag säga.Han gjorde lite tester och kollade på grejerna så det inte var nått fel på dom vilket det inte va.Han kunde inget göra eftersom felet inte låg hos oss så han skickade ärendet vidare.Han trodde att felet ligger i dosan som det står Telia på och då behöver dom bara byta ut den.Men det kunde också ha blivit nån skada på fiberlinan vid installationen och då måste dom byta ut hela den.Men har vi tur vilket vi inte brukar ha kunde det vara ett fel som dom själva kan fixa utan att dom behöver komma hem hit.Felet skulle iaf vara fixat inom två arbetsdagar och dom ringer och berättar vad felet är och om dom behöver komma in, jag hoppas på att dom inte behöver det.Gillar inte att ha okända människor i mitt hem.Känns jätte skönt att felet inte ligger hos oss utan hos dom för hade felet varit vårt hade vi fått betala.Så nu är det bara att vänta igen och jag tänker inte hoppas på för mycket för vi trodde att det skulle fungera vid det här laget.Men jag håller tummar och tår för att dom ringer imorgon!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.