Vilken Lyx!

Guuu så fort den här helgen har gått.Vi har bara slappat och varit hemma och det har varit så skönt!Nästa helg ska Neo på kalas och helgen efter det jobbar jag hela så det gäller att passa på.Neo han har varit ute hela dagen och vi har faktiskt varit inne hela.Vi skulle ha gått ut så tjejerna fick testa sina cyklar som dom fick av mormor och morfar men det var så blött och grått ute så vi strunta i det.Så tjejerna har röjt järnet inne och till middag grillade vi.Som jag skrev igår skulle vi bland annat grilla den andra grillsteken.Och som igår blev det sååå gott, köttet är jätte mört.Kidsen gillade det också vilket syntes på tjejerna, mat överallt så det fick bli ett bad.Nu väntar vi på att alla ska somna så ska vi ha det berömda.
Känns så lyxigt att ha så mycket tid tillsammans som vi har nu.När älskling jobbade natt hade han bara en helledig dag i veckan.Och på kvällarna hann vi inte med nått eftersom han åkte redan vid nio.Och nu när jag jobbar en hel del extra om kvällarna hann vi inte ses nått visa dagar.Så det känns verkligen lyxigt att vi får så mycket egentid tillsammans nu när kidsen somnat.Och all mer tid som vi får tillsammans som en familj också, innan var det bara lördagen vi hade tillsammans för älskling sov nästan hela söndagen och på fredagen var han så trött och skulle ställa om sig till dag.Nu har vi ist hela helgen tillsammans♥♥♥

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.