En Dialog Mellan Tjejerna

Tjejerna dom pratar allt mer och det dyker upp nya ord varje dag.Nora är den av dom som pratar mest och kan flest ord.Sen har dom ett eget språk också som bara dom förstår.Dom kan säga helt obegripliga ord/meningar till varandra som bara dom förstår.Ibland kan dom börja gapskratta och fnittra så då säger den ena nått kul.Men ibland förstår man vad dom säger till varandra som när vi var ute och gick en dag.

Dom tycker det är jätte kul att reta varandra.Så när vi är ute och går tycker dom att det är kul att lägga handen på andra som givetvis inte vill, luta sig mot den andra, lägga huvudet ja det finnas alla varianter.Och just den här dagen envisades Nora med att ha sin arm så nära Nova som möjligt.Nova försökte flytta den flera gånger och till slut utbrister hon…

Nova Datta!!! (akta)
Nora – Näää Datta!
Nova – Skriker hysteriskt

Men för det mesta håller dom sams i vagnen och sitter som små ljus.Nora hon brukar lägga armen om Nova om hon ser nått som hon vill visa så pekar hon och säger med dramatisk röst Titta här! Kolla här!

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.