Lekparken

Efter den dagliga promenaden stannade vi till i lekparken.Tjejerna fick nya sandleksaker av moster och Stefan i påskpresent som dom invigde.Skottkärran var jätte poppis att dra omkring på och dom bakade massor med sandkakor.Det är nått som Nova tycker är jätte kul, hon kan sitta jätte länge och ”baka”.Jag filmade dom också lite och dom klippen ska jag försöka lägga upp på en ny sida som jag blev medlem på igår.Återstår att se om jag lyckas.

Tjejerna dom sover och Neo han följde bara med hem och hämtade bandyklubba och boll. Så jag ska passa på att njuta lite av lugnet, tänkte se på tv men bilden den bara hänger sig…suck.Orka koppla ur och styra för att kunna se via antennuttaget.Jag fick också ett utbrott idag när posten kom på dom…återstår att se vad dom har att säga.Tror älskling får ringa haha 😀

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.