The Caller

Igår hade vi det berömda och såg filmen The Caller som är med bland annat Stephen Moyer och Rachelle Lefevre.Den var bra men jag/vi fattade inte riktigt allt, speciellt inte slutet.

Om The Caller :

Den nyskilda Mary Kee flyttar in i en ny lägenhet där hon hittar en gammal telefon. När hon kopplar in den börjar hon får märkliga samtal från den mystiska kvinnan Rose. Ensamheten gör dock att Mary inte har något emot att prata med den märkliga kvinnan, men när Rose börjar hävda att hon ringer från det förflutna börjar Mary känna sig obekväm och försöker avsluta kontakten, något som gör Rose rasande. Hon tar hämnd genom att ändra saker i det förflutna som påverkar nuet och snart kämpar Mary för sitt liv. Men hur bekämpar man någon som redan kan vara död?

 

Det här inlägget postades i Film. Bokmärk permalänken.