DOM Ligger 11 Dagar Efter!!

Igår fick jag nog så vi ringde till telia igen.För i onsdags kväll gick det inte att se på tv:n alls, bilden hängde sig HELA tiden och sen tjuter det om tv:n eller vad man ska säga hela tiden.Det var sagt att om det inte var bättre inom 3 dagar skulle vi få en ny Gateway.Men jag ville dubbelkolla så våran felanmälan fanns, det har ju varit en massa strul med våra kanalpaket så man vet ju aldrig.Anmälan fanns iaf men nu sa dom att teknikerna ligger 11 dagar efter så vårat ärende kommer dom inte titta på förrän den 21!!!Vilket är en lördag så jag hoppas verkligen att dom jobbar då!Så jag kan ju säga att än så länge är jag verkligen inte nöjd med bytet till telia!När tv:n och bredbandet är fixat (om det nu blir det nån gång) så ska vi ringa om ersättning eftersom vi nu betalar för nått som verkligen inte fungerar. Jag/vi såg fram emot ett smidigt byte till fiber men så blev det inte, typiskt att det är just för oss det ska strula.Men det är ju jag och min tur!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.