Väntar Med Spänning!

Eftersom dom drog fiber här i somras har vi varit tvungna att byta till telia.Så det har vi nu gjort, tv, bredband och telefoni ska börja gälla idag.Jag ringde för att dubbelkolla eftersom inget fungerar.Först fick jag sitta i kö i 20 min och då hade jag tydligen knappat mig till adsl avdelningen och jag skulle till fiber.Så han skickade mig vidare, kötid 20min igen.Men då la jag på, orka sitta i kö igen.Sen är det sånt liv här hemma på kidsen så det skulle inte gå att koncentrera sig på vad personen i andra luren sa.Vi får styra upp det sen när älskling kommer hem.Vi har dubbelt med tv och bredband så kidsen kan iaf se sitt Disney.Men hemtelefonen fungerar inte och det skulle sitta fint om fiberlinan fungera!Så det ska bli spännande att se om vi får det att fungerar sen!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.