För Det Är Jag Värd!

Det är ju lustigt att det alltid ska vara nått.Nu har vi ju fått allt att funka här hemma men det är nått tekniskt fel.Bilden den fryser sig och bredbandshastigheten är ett skämt!Så dom på kundtjänst har skickat ärendet vidare till teknikerna och kan inte dom lösa det skulle vi få en ny gateway, spännande spännande.Jag ska också ringa deras kundtjänst imorgon och se vad vi ligger på för pris för allt.När jag teckna abonnemanget var det ett erbjudande och nu när det börjat gälla har dom inte beställt dom kanalpaket som vi skulle ha så priset kommer säkert inte vara detsamma men det får dom fixa till.För det är inte jag som gjort fel utan dom för hundraelfte gången.Just nu håller älskling på att koppla in våran gamla boxer i vårat sovrum, vi har dubbelt månaden ut så nu får vi lite extra kanaler i sovrummet.Så vi ska snart hoppa i säng och det kan luta åt lite glass i sängen, köpte en nyhet och jag är minsann värd lite glass efter idag!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.