♥ Ett Barn Till ♥

När vi lagade mat häromdagen utbrister Neo, kan inte vi skaffa ett barn till?Så kan vi ju köpa en sån minibuss som pappa vill ha, en sån som han prata om i Kolmården.Och sen blir det ju lika 3-3.Han tror att man kan bestämma vilket kön det ska bli, han vill så gärna ha en lillebror så det blir lika många tjejer som killar i familjen.Jag däremot känner mig mer än nöjd och framförallt så lyckligt lottad att jag fått 3 helt fantastiska barn.För barn är faktiskt nått som man får och nått som man aldrig ska ta för givet!Men man ska aldrig säga aldrig för jag verkligen älskar att vara mamma, mina barn är det bästa som hänt mig.Och vara gravid är en sån fantastiskt upplevelse och nått som jag saknar, att ha ett litet mirakel i magen.Och nu sist hade jag två, sååå coolt det va!Men vi får se hur det blir med det för man ska ju orka med sina barn också och ha tid för dom.Känner redan nu att tiden nästan inte räcker till mellan varven.

V.18 Med tjejernaNu ska vi åka till mormor och påskaloss!

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.