Vi Hade Visst Glömt

Jag var precis ute i frysen i förrådet och hämtade in en av dom berömda dajmrulltårtorna och några Mars Bars Cookies tills imorgon.För ovanlighetens skull är det jag som står för lördagssmarret i kallis.Och då såg jag att vi glömt ställa undan grillen så nu snöar det för fullt i den.Ja det är sant, det snöar här!!!Men vad är en Påsk utan lite snö haha.Hoppas bara det inte gör det imorgon eller regnar för då ska vi grilla.Inte hemma hos oss som tur är då grillen är full med snö utan hos moder och fader.Det har också ringt en kille till min mobil idag inte en gång utan två gånger.Han ringde angående ”min” annons på blocket som var några biljetter.Jag har ingen annons på blocket så antingen har han slagit fel nummer eller så har personen angivit fel nummer.Ringer han igen ska jag se om jag kan sälja honom nått annat hahaha.Nu ska vi ha det berömda♥

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.