En Värk Mot En Annan

När älskling kom hem från jobbet gick vi ut till lekparken.Det är lite lättare om man är två för en skenar åt ett håll och en åt ett annat och sen kommer det bilar och cyklister i området.Tjejerna tyckte det var jätte kul och det var riktigt skönt ute.Neo han var iväg och lirade bandy och hade inte tid med oss 😀Nu på kvällen har jag börjat få ont i tand också.Och jag tycker att det ser ut som att det skulle vara ett hål, det är mellan två tänder.Det är ju förbannat märkligt att det ska vara nått hela hela hela jävla tiden!Nu har äntligen min förkylning gett med sig (peppar peppar) och då ska jag givetvis få ont någon annan stannas.Sugen på att laga är jag inte efter all drama som blev med tanden som jag lagade där sist och sen är det svindyrt!

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.