Mars Bars Cookies

En annan ny kaksort som jag bakat till tjejernas kalas är Mars Bars Cookies och receptet hittade jag här. Dom kakorna blev inte alls som på bilden, lite misslyckade. Men tjejerna dom tyckte dom var jätte goda och det är ju det viktigaste eftersom kakorna är till deras kalas. Men jag hoppas gäster har lite överseende ändå. Det var ju faktiskt första gången som jag bakade dom och jag har inte bakat cookies innan och jag vet inte alls vad jag gjorde för fel. Dom blev liksom platta ist för höga och sega!Mars Bars Cookies:

125g smör
1,25 dl socker
1,25 dl farinsocker
1 ägg
3tsk vaniljsocker
4dl mjöl
1 tsk bikarbonat
3 mars bars
Vispa smör, socker och farin och vispa sedan i ägget. Blanda mjöl, bikarbonat och vanilj i en skål och rör sedan ner det i smeten. Hacka mars i småbitar och vänd ner i smeten. Klicka ut på en pappersklädd plåt och grädda på 180 grader i ca 8- 10 minuter.

 

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar, Recept. Bokmärk permalänken.