En Sväng I Tornis

Vilken himla tur vi hade med middagen nu ikväll.Vi hann precis grilla färdigt innan hela himlen öppnade sig och regnet öste ner.Jag hade också en himla tur när jag var i tornis förut.Jag gick in hos telenor för att kolla upp deras abonnemang om hemtelefon som han i centat hetsat om.Tyvärr kunde inte vi ha det eftersom vi har bredbandet via telejacket, vilket han i centat inte sa något om, jävla RR.Himla tur att jag inte tecknade nått med honom!Men iaf så hade dom nyöppning i butiken på ikano så dom hade ett riktigt bra abonnemangserbjudande.Jag fick en iphone 4 32G för endast 299:- i månaden och då får jag ringa för HELA beloppet.Det var liksom ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.Det tråkiga är bara att jag kommer ha dubbla abonnemang ett tag eftersom jag har ett på min iphone 3Gs.Men det får jag ta nu när jag fick den här telefonen så billigt.Så nu väntar jag på att min nya leksak som komma med posten 🙂
Det blev också lite andra fynd som en förvaringsbox som vi har uteleksakerna i, två pc-spel till Neo samt vattenballonger.Jag köpte också en present tills Neo ska på kalas nästa söndag och tjejerna fick varsina tröjor.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.