Magen 1År Efter Förlossningen

Den 14 april förra året minns jag som igår, det var sista dagen med tjejerna i magen.Neo blev lämnad på dagis på morgonen så åkte vi till sjukan för ett tul(tillväxtultraljud).Allt var bara bra med tjejerna i magen.Sån underbar känsla varje gång vi var där och kikade på dom.Vi åkte sen hem och älskling gick och la sig och sov och jag vilade på soffan.På eftermiddagen hämtade jag Neo på dagis sen lagade vi middag.Efter den passade vi på att fota magen, vi tog kort för varje ny vecka och den dagen var det 34+0.Sen gick vi hem hit och fortsatte med tapetsering osv.Vi var ju mitt uppe i flytten när tjejerna kom.På kvällen sen käkade jag gräddglass med chokladsås, nått jag åt nästan varje kväll hahaha.På morgonen sen var dramat igång!

Här är sista(finns iofs en underbar bild på mig från förlossningen)magbilden tagen den 14/4-10 och en bild tagen idag 14/4-11.Magen drog åt sig riktigt snabbt, vilket jag verkligen inte trodde.Redan ett par månader efter förlossningen såg den ut som innan med lite extra skinn bara hahaha.

Det här inlägget postades i The Twins. Bokmärk permalänken.