Solig Söndag Med Blodigt Avslut

Vilket fantastiskt väder vi haft här idag med strålande sol. Så idag gick jag den dagliga i bara tröja. Har som mål nu under sjukskrivningen att gå en mil om dagen och det har jag också gjort. Idag gick jag själv då älskling sov middag med Noah så då kunde jag gasa på! Blir ju annars en del stopp när lillfisen är med haha.

Hemma sen käkade Noah och sen gick vi ut en stund i lekparken. Som han älskar att leka i sandlådan och gegga med sanden. Så efter den lekstunden ute blev det ett välbehövligt bad hemma. När han hade badat skulle jag duscha och lagom tills jag skulle hoppa in hör jag världens skrik! Möter älskling med Noah gråtande i famnen med blodiga händer. Den paniken innan man sett vad som har hänt och hur det ser ut. Sen blöder det ju så mycket från munnen. Vad jag kan se så är det ”bara” läppen som fått sig en smäll. Ska kolla mer imorgon om vi behöver ringa tandläkaren eller inte. 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.